2021-09-06 10:28:50• hírek • Agerpres

Cîţu, a bizalmatlansági indítvány esetleges hamis aláírásairól: ha ez igaz, felelniük kell azoknak, akik ezt tették

foto: gov.ro
foto: gov.ro

Felelniük kell azoknak, akik ilyet tettek, ha ez valóban igaz, jelentette ki Florin Cîţu miniszterelnök azzal kapcsolatban, hogy bizonyos politikusok azt állították, hogy az USR PLUS és az AUR által benyújtott indítvány egyes aláírásaival kapcsolatban gyanú merült fel.

Cîţutól vasárnap este, balázsfalvi látogatásán megkérdezték, van-e tudomása arról, hogy az USR PLUS és az AUR által benyújtott bizalmatlansági indítványon hamis aláírások is lennének.

'Nincs információm ilyenről, de egyet leszögezhetek: ha vannak hamis aláírások egy indítványon, felelniük kell azoknak, akik ezt tették' válaszolta. Hozzátette, ha ez igaz, nagyon elszomorító, hogy az USR társult ehhez.

Florin Roman Fehér megyei képviselő vasárnapi Facebook-bejegyzésében azt állította, hogy az indítványhoz több mint 30 beszkennelt, táblázatokból kimásolt aláírást csatoltak, melyekkel kapcsolatban felmerül a hamisítás gyanúja.

A Románia egyetlen esélye a túlélésre a Cîţu-kormány menesztése! című bizalmatlansági indítványt péntek este nyújtotta be az AUR és az USR PLUS, 122 törvényhozó aláírásával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: